El conseller de Justícia afirma al Parlament de Catalunya que “el Govern ha de complir el que diuen les normes –i per això hi ha hagut la reducció del que seria l’equivalent a una paga extra als funcionaris de l’Administració de justícia–, i les sentències judicials que hi hagi”. En aquest sentit, ha anunciat que, de moment, l’única sentència que hi ha hagut sobre aquest assumpte ha donat la raó a la Generalitat
 
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, en resposta aquest matí a una pregunta del Grup Ciutadans al Ple del Parlament, en relació amb les sentències que obliguen a retornar les pagues extraordinàries als funcionaris de l'Administració de justícia, ha manifestat que “el Govern ha de complir el que diuen les normes –i per això hi ha hagut la reducció del que seria l’equivalent a una paga extra als funcionaris de l’Administració de justícia–, i les sentències judicials que hi hagi. Fins ara, només n’hi ha hagut una, d’11 d’abril de 2013, i el Tribunal Contenciós Administratiu dóna la raó a la Generalitat. Per tant, hem complert la norma i complirem la sentència, i en aquest cas la sentència ens és favorable”.
 
 
D’altra banda, Gordó ha recordat que ara que s’estan debatent els pressupostos del 2014, aquests tenen en compte un acord que es va aprovar en el Parlament que insta el Govern a garantir la paga extraordinària del 2014 als treballadors públics una vegada rebuda la compensació de l’Estat espanyol de l’impost de les entitats financeres que operen a Catalunya. El titular de Justícia ha manifestat que “esperem que realment això sigui així i que no calgui retallar res a cap treballador públic de l’Administració de justícia ni de cap altre àmbit”.