• Aquesta trobada se centrarà en els rius Tordera i Besòs, a més de les rieres del pla de Barcelona i Maresme
 
  • Durant el mesos de novembre i desembre d’enguany se celebraran la resta de trobades informatives en diversos punts del territori
 
  • L’objectiu de la reunió d'avui se centrarà en la presentació del calendari de sessions i iniciar les consultes que han de recollir les necessitats del territori i incorporar-les en la revisió de la planificació hidrològica catalana
 
 
L’Agència Catalana de l’Aigua continuarà avui a Barcelona amb els processos participatius vinculats amb la revisió del Pla de Gestió de Districte de Conca Fluvial de Catalunya i el seu Programa de Mesures, tal i com determina la Directiva marc de l’aigua europea. En aquesta sessió informativa, que se centrarà en els rius Tordera, Besòs, i les rieres del pla de Barcelona i Maresme, s’aportarà informació del mètode i calendari de les sessions participatives i el context de la revisió del Pla de Gestió de l’Aigua.
 
Cal tenir en compte que a principis de novembre ja es va dur a terme la primera trobada informativa a Manresa, vinculada amb els rius Llobregat, Foix i les rieres del pla del Llobregat i Garraf. Així doncs, durant els mesos de novembre i desembre es duran a terme la resta de trobades informatives en diversos punts del territori.
 
La trobada d’avui tindrà lloc, a partir de les sis de la tarda, a la sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat (avinguda Josep Tarradellas 2-6 de Barcelona) i hi assistiran, entre d’altres, el director dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Barcelona, Francesc Xavier Berga, el director de l'Àrea de Gestió del Medi de l'Agència Catalana de l'Aigua, Diego Moxó, i el delegat de l’ACA a la demarcació de Barcelona, Josep Maria Aguiló.
 
Els següents pasos seran, ja durant tot el 2014, el desenvolupament dels tallers sectorials (administració, agroramader, empresarial i ambiental), la sessió plenària de valoració de l’IMPRESS (impactes i pressions), els tallers de mesures on es debatran les propostes plantejades i la sessió plenària de presentació de les propostes dels diferents grups de treball. Es preveu per al darrer trimestre de 2015 la sessió plenària de retorn.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 169