Salut

Exposició "La mirada ardent" al Departament de Salut

query_builder   21 novembre 2013 19:49

event_note Nota de premsa

Exposició "La mirada ardent" al Departament de Salut

L’exposició inclou dibuixos, fotografies i esbossos quirúrgics sobre el càncer de mama
Presentació Exposició gAmis
El Departament de Salut acull temporalment l’exposició "La mirada ardent" de l’associació gAmis (Grup d’Ajuda Mama i Salut). Es tracta d’una exposició de fotografies i dibuixos que volen donar a conèixer el procés del càncer de mama i promoure una visió positiva intentant desmitificar-lo.
 
L’exposició es va presentar el passat 18 de novembre amb la presència de la pintora Carmen Marcos, la fotògrafa Ariadna Salvador i algunes de les models i protagonistes de la història. L’exposició també inclou esbossos quirúrgics del cirurgià plàstic Jaime Moner.
 
Aquesta exposició es va inaugurar l’any 2004 a la Facultat de Medicina i reflecteix tres tipus de realitats després d’un diagnòstic: el problema del limfedema; el desig de reflectir una realitat desdramatitzada, i una tercera, que presenta uns petits esbossos de la col·lecció recuperada per gAmis d’un metge que, a més de cirurgià, era un gran dibuixant.
 
L’exposició es podrà veure a la seu del Departament de Salut fins el mes gener a la Sala de les Palmeres, entre les 9 i les 19 hores, de dilluns a divendres (sempre que la sala no estigui ocupada).
 
gAmis és una associació creada per un grup de dones afectades de càncer de mama fundada l'any 2000. Sorgeix a partir de la iniciativa d’un grup de dones que van coincidir en les sessions de "cura del braç i prevenció del limfedema" que es porten a terme al Servei de Rehabilitació de la Corporació Sanitària Clínic de Barcelona.
 
 
Més informació:
 

3  

Fitxers adjunts

Exposició gAmis

Exposició gAmis
JPG | 4919

Exposició gAmis

Exposició gAmis
JPG | 3618

Exposició gAmis

Exposició gAmis
JPG | 4094

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia