Delegació a Barcelona

El delegat del Govern ha visitat els municipis de Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental)

query_builder   22 novembre 2013 11:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern ha visitat els municipis de Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental)

El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Santa Maria de Palautordera i s’ha reunit amb l’alcalde Jordi Xena. Després s’ha desplaçat a Sant Esteve de Palautordera i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde Salvador Cañellas.
Signatura del llibre d'Honor a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Signatura del llibre d'Honor a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
En la seva primera visita oficial a Santa Maria de Palautordera, el delegat ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Jordi Xena, i han tractat temes generals del municipi, en què destaca l’aposta per l’equip de govern en accions socials i atenció a les persones. El delegat també ha pogut visitar l’edifici de l’ajuntament recentment remodelat en què s’ha pogut mantenir la històrica façana principal.
 
 
Desprès, acompanyat pel regidor-delegat de Cultura, Joventut i Innovació, Sergi Zamora, la 4a tinent d'Alcalde delegada de Barris, Ensenyament i Medi Ambient, Marisol Garcia, i la regidora delegada de Benestar Social, Igualtat de Gènere i Sanitat, Isabel Membrives, han visitat Can Rahull. Un espai cultural i juvenil que pretén donar resposta a algunes necessitats del municipi. L’espai funciona com a centre cívic (realitzant tallers), espais per entitats (oferint despatxos, sales de reunió i emmagatzematge de materials) i com a punt d’informació juvenil.
 
Foto amb AFADIS
Durant la visita, el delegat ha pogut constatar l’esforç de l’associació AFADIS, associació de famílies amb discapacitat sense ànim de lucre, que treballa perquè els nens i joves tinguin un espai per desenvolupar-se i afavorir  la seva integració en el món laboral. Aquest any, AFADIS, ha estat guardonada amb el 13è. Premi Vitamènia, un reconeixement públic de l’Ajuntament a les persones, grups o entitats del municipi que s’han distingit per la seva feina en pro de la comunitat i el poble de Santa Maria de Palautordera.
 
Un cop finalitzada la visita a Santa Maria de Palautordera, el delegat s’ha desplaçat a Sant Esteve de Palautordera, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde Salvador Cañellas.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia