Territori

El conseller Vila signa un conveni per assessorar el banc públic de Colòmbia en el desenvolupament urbà del país

query_builder   22 novembre 2013 11:02

event_note Nota de premsa

El conseller Vila signa un conveni per assessorar el banc públic de Colòmbia en el desenvolupament urbà del país

TES
El conseller Vila i el president de Findeter signen el conveni.
  • Aquest acord és fruït de la missió institucional i empresarial organitzada per la Generalitat i el Port de Barcelona aquest mes d’octubre passat, i que van encapçalar els consellers Santi Vila i Felip Puig
 
 
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el president de Findeter, Luis Fernando Arboleda,  per assessorar aquesta entitat financera de l’Estat de Colòmbia en el seu objectiu de dirigir el creixement urbà a les principals ciutats del país. Una delegació formada per representants de Findeter i diferents alcaldes s’han entrevistat amb el conseller i el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa.
 
 
 
El Pla d’acció exterior 2011-2014 del Departament de Territori i Sostenibilitat inclou desenvolupar un seguit d’accions amb l’objectiu d’internacionalitzar les empreses públiques que en depenen. Aquestes actuacions es duen a terme en col·laboració amb el Departament d’Empresa i Ocupació. En aquest marc, i arran de la missió institucional i empresarial a Colòmbia que van realitzar els consellers Vila i Felip Puig el mes passat, juntament amb el Port de Barcelona, el Departament de TES i Findeter, van acordar aquesta col·laboració que avui s’ha rubricat.
 
L’acord estableix un marc de col·laboració estable que permeti l’entitat financera i diferents municipis rebre suport institucional i transferència de coneixement del Govern català en l’àmbit de la gestió de la mobilitat urbana, el planejament territorial, la gestió urbana, la recuperació i rehabilitació de zones degradades, la generació d’habitatge social, la construcció i gestió d’infraestructures, la millora de serveis urbans, la construcció d’equipaments, l’explotació de ferrocarrils, la gestió del transport públic i l’assessoria tècnica dels projectes que es concretin.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 232

Foto

Foto
JPG | 1899

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia