Salut

El conseller Boi Ruiz inaugura el consultori de Nulles a la comarca de l'Alt Camp

query_builder   23 novembre 2013 12:00

event_note Nota de premsa

El conseller Boi Ruiz inaugura el consultori de Nulles a la comarca de l'Alt Camp

La instal·lació, de 210 metres quadrats i un pressupost d’execució de 516.322 euros, va entrar en funcionament el 29 d’abril de 2013
El conseller de Salut, Boi Ruiz, acompanyat de l’alcalde de Nulles, Francesc Xavier Domingo; del delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, i del delegat de Salut a Tarragona, Josep Mercadé, ha inaugurat avui dissabte el consultori local de Nulles.
 
Ubicat al carrer dels Camps i la Síquia, el consultori ocupa 210 metres quadrats i compta amb una àrea d’entrada sense barreres arquitectòniques i una àrea assistencial amb sala de consulta de medicina, sala de consulta d’infermeria, sala de consulta polivalent, sala d’espera i farmaciola. La instal·lació es completa amb una àrea d’emmagatzematge.
 
El consultori de Nulles dóna servei a tota la població que, segons el Registre censal d’assegurats (RCA), està composta per 49 persones de 0 a 14 anys, 197 de 15 a 64 anys i 92 de més de 65 anys.
 
L’horari del consultori, tant pel que fa al metge de família com a infermeria és dilluns, dimecres, dijous i divendres de les 12.30 a les 14 hores, i els dimarts de les 8.30 a les 10.30 hores. El consultori de Nulles va entrar en funcionament el passat 29 d’abril.
 
En acabar la inauguració, el conseller de Salut, Boi Ruiz, ha estat present en la festa per a la gent gran de més de 70 anys que s’ha celebrat a la població. El conseller ha lliurat un record commemoratiu als nascuts abans i durant l’any 1943.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia