Justícia, Drets i Memòria

El conseller Gordó destaca que al Baix Ebre "tenen totes les potencialitats que necessiten"

query_builder   25 novembre 2013 19:20

event_note Nota de premsa

El conseller Gordó destaca que al Baix Ebre "tenen totes les potencialitats que necessiten"

  • El conseller de Justícia, que ha fet la cloenda de la jornada Baix Ebre Avant, ressalta que “el més important que té” aquesta comarca és el seu sector emprenedor i el talent de la seva gent
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, que avui ha fet la cloenda de la jornada Baix Ebre Avant: el futur dels sectors turístic i agroalimentari a Camarles, ha destacat que “al Baix Ebre tenen totes les potencialitats que necessiten: cultura, gastronomia, empresa, clima...”. “El més important que tenen –ha afegit el conseller– són els seus emprenedors i el talent” de la seva gent.
 
Així mateix, Gordó ha animat les persones que han participat en aquesta Jornada a crear sinergies perquè “són possibles”, i ha remarcat que “no tan sols són possibles, sinó necessàries”, fent referència al context econòmic en què ens trobem. 
 
Germà Gordó ha posat en relleu que cal aprofitar eines com el viver d’empreses en el qual s’ha celebrat la Jornada d’avui i ha fet una crida als emprenedors que hi participaven a “desenvolupar les potencialitats de la comarca com una veritable oportunitat” i a rebutjar projectes que ha titllat d’aliens, fent referència al projecte Castor.
 
Finalment, el conseller Gordó ha convidat els participants a demanar l’acompanyament de les administracions en les seves iniciatives i ha felicitat els organitzadors per tirar endavant una trobada com aquesta, que ha qualificat com “una bona eina per empènyer l’emprenedoria a la comarca”.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia