·         Celia Vela, Juan Pedro Lopez, Zazo & Brull, Brain & Beast i Selim de Somavilla mostraran les seves col·leccions a la passarel·la del 080 a The Shooping Night Barcelona.
 
·        La desfilada,  tindrà lloc demà dijous, a les 23.00h, a l’espai anomenat Prêt-à-Danser, ubicat al Passeig de Gràcia entre Gran Via i Casp.
 
El 080 Barcelona Fashion participa en aquesta nova edició de The Shopping Night Barcelona amb una desfilada de moda catalana. Celia Vela, Juan Pedro Lopez, Zazo & Brull, Brain & Beast i Selim de Somavilla, dissenyadors del 080, presentaran una selecció de les seves col·leccions a la passarel·la de Passeig de Gràcia, a l’espai anomenat Prêt-à-Danser.
 
La Generalitat, a través del 080 Barcelona Fashion, participa a la The Shopping Night Barcelona, amb l’objectiu presentar als ciutadans una mostra de la passarel·la de Barcelona i principal plataforma d’internacionalització de la moda catalana.
 
Dissenyadors 080
 
Sota del paraigües del 080 Barcelona Fashion, desfilaran per la passarel·la del Passeig de Gràcia les propostes de Celia Vela; Zazo & Brull; i Juan Pedro Lopez. També es mostraran, en una desfilada conjunta, les col·leccions de Brain & Beast, guanyador de la darrera edició del 080 Barcelona Fashion, i de Selim de Somavilla, menció especial del jurat.
 
La desfilada, que compta amb la col·laboració de les agències Elite Model Management i Francina Models, tindrà lloc demà dijous, 28 de novembre, a les 23.00h, a la passarel·la ubicada al Passeig de Gràcia, entre Gran Via i Casp. Les desfilades es retransmetran en directe per les diferents pantalles ubicades en aquest espai.
 
The Shopping Night Barcelona és una iniciativa d’Amperson Consulting promoguda per Amics del Passeig de Gràcia amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de promocionar la ciutat de Barcelona com a destinació de compres, moda i estil de vida.
 
Nota: L’aforament de la desfilada és limitat, i caldrà inscripció prèvia a través de http://www.theshoppingnight.com/contacte, amb el missatge ‘desfilada ‘080’.