Interior

Interior aposta per millorar les dependències policials i de bombers de Girona

query_builder   27 novembre 2013 17:02

event_note Nota de premsa

Interior aposta per millorar les dependències policials i de bombers de Girona

  • El conseller d’Interior Ramon Espadaler ha comparegut davant la Comissió d'Interior del Parlament de Catalunya per presentar les línies bàsiques del pressupost del Departament d'Interior
 
 
El Conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha comparegut avui al Parlament per presentar les línies bàsiques del pressupost del Departament que suposen el 0,6% d’increment respecte el pressupost prorrogat 2013.
 
Entre les diferents partides incloses en els pressupostos destaca la inversió i la millora de dependències policials i de bombers a Girona. En aquest sentit, estan previstes les obres de condicionament de l’edifici de Santa Caterina a Girona per traslladar-hi les dependències regionals dels bombers, amb una inversió de 285.000 euros. També estan contemplades en el pressupost d’enguany les obres de condicionament de l’Institut Gaudí de Girona per traslladar-hi els serveis regionals de recursos operatius dels Mossos d’Esquadra.
 
En aquesta aposta per la millora de les condicions de treball i de servei dels cossos de seguretat i emergències, també està previst acabar el nou parc de bombers d’Olot, que es preveu que estigui enllestit abans de l’estiu, amb una inversió de 1.325.420,51 euros.
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia