Direcció General de Comunicació

El Govern mantindrà l'aportació del 71% dels pressupostos a polítiques socials els propers anys

query_builder   27 novembre 2013 21:28

event_note Nota de premsa

El Govern mantindrà l'aportació del 71% dels pressupostos a polítiques socials els propers anys

  • El conseller de la Presidència fa aquest anunci durant la inauguració del IV Congrés del Tercer Sector Social
Homs
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat avui que el Govern mantindrà la decisió de destinar el 71% del pressupost de la Generalitat a polítiques socials els propers anys. El conseller de la Presidència ha fet aquest anunci durant l’acte d’inauguració del IVCcongrés del Tercer Sector Social, que s’ha iniciat avui a Barcelona. “Mantenir pels propers anys el 71% del pressupost a la despesa de caràcter social, això es pot assumir, això s’assumeix i amb això ens hi podem comprometre”, ha afirmat Homs durant la seva intervenció.
 
El conseller de la Presidència ha aprofitat la seva presència a aquest congrés per  felicitar la tasca de totes les persones que col·laboren amb el 3r sector tot recordant que actualment treballen en “condicions paupèrrimes” però que “tots estem compromesos a canviar”. El conseller també ha celebrat la “visibilitat” que els darrers anys ah adquirit aquest sector i ha recordat la seva importància a l’hora de “mantenir i enfortir el  nostre estat del benestar”.
 
Durant la seva intervenció, Homs ha lamentat l’enfoc partidari en la prestació de serveis. Tot i reconèixer que “aquesta discussió s’ha de tenir” ha afegit que “crec que està massa sovint centrada en el debat partidari i és un error” ja que “les persones han d’estar situades al capdavant” d’aquest debat. Per aquest motiu ha fet una crida al Tercer Sector a “ser la garantia de que aquest no sigui un debat de doctrines partidàries” i “centrar el debat en les persones i avançar cap a un estat del benestar més eficient i més sostenible”.
 
El conseller Homs ha tancat la seva intervenció recordant que les conclusions del IV Congrés del Tercer Sector Social seran “deures i compromís” per a la Generalitat. El IV Congrés del Tercer Sector Social s’allargarà fins el dia 29 de novembre. A l’acte inaugural, al marge del conseller Homs, també hi han assistit el conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell; la secretària general de Benestar Social i Família, Dolors Rusinés; el secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert; el secretari general de Justícia, Enric Colet, i la directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia