Una imatge de grup amb els alumnes
Una imatge de grup amb els alumnes
El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha lliurat el certificat Delf de coneixement de la llengua francesa a 25 estudiants de l’Escola Bell-lloc del Pla de Girona. Acompanyat del director de l’Escola, Miquel Riera, ha entregat el diploma acreditatiu als 4 alumnes de Batxillerat, 8 de 4t ESO i 13 de 2n d’ESO que han superat les proves durant aquest any. L’acte s’ha celebrat aquest matí a la Sala d’Actes de l’Escola.
 
El delegat del Govern, durant el lliurament, ha destacat la importància del coneixement de les llengües estrangeres i especialment de la francesa pels joves de les comarques gironines, sobretot pel fet transfronterer. Casadesús ha posat de relleu la presència francesa al nostre entorn. En aquest sentit ha explicat que “el 30% de les exportacions de les empreses gironines al 2012 van anar França i el 53% dels turistes que van visitar les comarques gironines l’any passat eren francesos.” Cal dir que les empreses gironines van exportar l’any passat per valor de 4.244 milions, dels quals 1.360 es van dirigir a França. A més, dels 2,4 milions de turistes que van venir a les comarques gironines, 1,3 milions eren francesos. França és el primer mercat en els dos àmbits.
 
L’Escola Bell-lloc del Pla, centre amb concert educatiu de la Generalitat, té actualment 1.365 alumnes i 104 professors i ofereix educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. També cursa  Batxillerat internacional i té un pla de llengües estrangeres per Primària i ESO.

2  

Fitxers adjunts

Un moment de l'entrega de diplomes

Un moment de l'entrega de diplomes
JPG | 5905

Fotografia de grup amb els alumnes

Fotografia de grup amb els alumnes
JPG | 6438