La vicepresidenta entre els clubs guardonats
La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha presidit la recepció oficial als equips del Club de Patinatge Artístic Olot i del club Patinatge Artístic Blanes Fundació, que ha tingut lloc aquesta tarda, a les 17 hores, a la Sala Torres-Garcia, al Palau de la Generalitat. L'ha acompanyada el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, i la regidora d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot, Maria del Mar Roca.
 
L'acte ha comptat també amb els parlaments del secretari general de l'Esport, Ivan Tubau; el president del Club de Patinatge Artístic Olot, Joan Fàbrega, i la secretaria i entrenadora del Club del Patinatge Artístic Blanes Fundació, Aurora Castilla.
 
El Club Patinatge Artístic Olot ha guanyat aquest any el títol mundial de grups de xou grans en el campionat del món que s’ha disputat a Taipei i ja en té set en el seu palmarès. L’any 2013 ha estat ple d’èxits per al club, que ha guanyat tots els títols: el territorial, el català, l’estatal, l’europeu i el mundial. En els darrers anys, el club ha obtingut set campionats del món, vuit campionats d’Europa, 12 de Catalunya i 12 campionats territorials.
 
L'equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació ha obtingut la medalla de bronze en la modalitat de grups de xou petits en el Mundial de Taipei. Aquesta tercera posició ha culminat una gran temporada per a aquest club, que ha aconseguit també el títol estatal a Reus i el de campió d’Europa a Mòdena en grups de xou petits. En els darrers anys ha obtingut quatre títols de campió de Catalunya i d’Espanya consecutius.

1  

Fitxers adjunts

Recepció Club de Patinatge Artístic d'Olot i Patinatge Artístic Blanes Fundació

Recepció Club de Patinatge Artístic d'Olot i Patinatge Artístic Blanes Fundació
JPG | 1355