TES
D'esquerra a dreta, Carlos Domingo, Pere Padrosa i Isidre Gavín després de signar el conveni.
  • Es farà en uns terrenys situats al polígon industrial de la Zona Franca, a El Prat del Llobregat, disposarà d’un mínim de 170 places i es llogarà a Cotraport serà per un mínim de 12 anys
 
 
 
El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, ha presidit aquest migdia la signatura d’un conveni entre CIMALSA i Cotraport per a la construcció i lloguer d’un aparcament de camions en uns terrenys del polígon industrial de la Zona Franca, a El Prat de Llobregat.
 
El director general de CIMALSA, Isidre Gavín, i el president de l’associació de transportistes del Port de Barcelona, Cotraport, Carlos Domingo, han firmat l’acord que contempla la posada en marxa i explotació per part de CIMALSA d’aquest aparcament per a un mínim de 170 vehicles pesants i el seu lloguer a Cotraport per un mínim de 12 anys, període estimat per assegurar la viabilitat econòmica i garantir el retorn de la inversió.
 
Serà un aparcament gestionat per l’empresa de logística de la Generalitat, vigilat i amb seguretat, i incorporarà els serveis necessaris que demanden avui en dia les empreses del sector del transport i la logística. A més, Cotraport hi podrà tenir una oficina per donar servei als seus associats.

1  

Fitxers adjunts

Foto

Foto
JPG | 1228