FOTO WEB
Imatge de la jornada.
 
 
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, va presentar, ahir dimarts, la VI Escola d’hivern de l’assessorament, a la Sala d’actes dels Serveis Centrals del DAAM, a Barcelona.
 
El Departament organitza anualment l’Escola d’hivern de l’assessorament per tal de donar suport i estimular el treball en xarxa de les entitats que actualment presten serveis d’assessorament a les empreses agràries catalanes.
 
Més d’un centenar d’integrants del col·lectiu de personal tècnic de les entitats d’assessorament van assistir a la trobada, que tenia com a objectiu, d’una banda, informar sobre la nova Política Agrària Comuna (PAC) tant quant als ajuts directes com sobre la nova Política de Desenvolupament Rural, així com debatre conjuntament, entitats i Departament, sobre el full de ruta del Sistema, per al nou període 2014-2020.
 
La jornada va comptar amb la participació de la subdirectora general de Gestió d’Ajuts i Control d’Ajuts Directes, Esther Peña, i la subdirectora general de Planificació Rural, Laura Dalmau. Així mateix, també es va tractar de la Innovació en la nova PAC, un dels temes estratègics del nou període de programació, i es va fer de la mà d’Isabel Bombal, vocal assessora de la direcció general de Desenvolupament Rural i Política Forestal del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAM).
 
Finalment, el subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària del DAAM, Jaume Sió, va moderar una taula de debat sobre el futur del sistema d’assessorament agrari de Catalunya, amb la participació de diferents representants d’entitats d’assessorament agrari i de la Comissió Coordinadora del Sistema d’Assessorament Agrari de Catalunya.
 
L’assessorament agrari és un servei d’assistència tècnica i empresarial a l’explotació agrària, que contribueix a la millora de la seva competitivitat.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i https://twitter.com/agriculturacat.                                                                              

1  

Fitxers adjunts

Foto.

Foto.
JPG | 2643