Salut

El CatSalut edita una guia sobre iniciatives de partenariat amb la indústria farmacèutica

query_builder   9 desembre 2013 16:45

event_note Nota de premsa

El CatSalut edita una guia sobre iniciatives de partenariat amb la indústria farmacèutica

La Guia s’ha redactat amb la col·laboració dels laboratoris Almirall i recull les bases de col·laboració entre el sector públic i el sector privat en l’àmbit de la prestació farmacèutica
Presentació de la Guia al Departament de Salut
El director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Josep Maria Padrosa, ha presidit avui l’acte de tancament de la Guia per a l’establiment d’iniciatives de partenariat en l’àmbit de la prestació farmacèutica entre el CatSalut i la indústria farmacèutica.
 
L’objectiu de la Guia és fomentar i canalitzar les iniciatives i propostes de col·laboració amb els laboratoris, així com establir prioritats i un marc de treball. D’aquesta manera, estableix el àmbits prioritaris i els principals processos associats a la valoració i el desenvolupament d’iniciatives de partenariat en l’àmbit de la prestació farmacèutica entre el CatSalut i les empreses del sector farmacèutic.
 
En definitiva, la Guia recull les bases d’aquesta forma de col·laboració i estableix un marc de referència en el desenvolupament de projectes de partenariat publicoprivat, amb l’objectiu de millorar els resultats en salut de la població i garantir la sostenibilitat del sistema. La Guia s’ha realitzat amb la participació de laboratoris Almirall.
 
Consta de tres apartats principals: els principis bàsics del partenariat, el procés per la interacció i els àmbits de prestació farmacèutica de més interès per al CatSalut. Aquests àmbits són:
 
  • Generació d’evidència i mesura dels resultats en salut en condicions de pràctica clínica habitual en l’àmbit de la prestació farmacèutica.

 

  • Millora dels resultats en salut en condicions de pràctica clínica habitual en l’àmbit de la prestació farmacoterapèutica.

 

  • Models d’accés i finançament dels medicaments en l’àmbit del Catsalut.

 

Més informació:
 

1  

Fitxers adjunts

Presentació Guia al Departament de Salut

Presentació Guia al Departament de Salut
JPG | 183

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia