Dilluns, 9 de desembre de 2013. El Consell de Relacions Laborals (CRL) ha valorat convidar a la Inspecció de Treball de l’Estat a participar en la comissió de la Inspecció del Consell en el decurs de la celebració del Ple del Consell de Relacions que s’ha celebrat avui.
 
La invitació a la Inspeció de Treball de l’Estat implicarà la seva assistència a la Comissió de la Inspecció de Treball del Consell per tal que participi i aporti informació sobre les matèries que són de la seva competència
 
En aquest darrer Ple de l’any 2013, el Consell de Relacions Laborals ha aprovat el seu Pla de Treball de 2014 i el balanç de les activitats d’enguany.
 
Aixi mateix, el Consell ha aprovat la proposta de quantificació d’imports per al pagament dels laudes arbitrals i decisions de la Comissió Executiva de la Comissió de Convenis Col·lectius en procediments de solució de discrepàncies relatives a inaplicació de convenis col·lectius.
 
Per últim, en la sessió del Ple del Consell de Relacions Laborals ha intervingut com a convidats els membres de l'Asociación de Parados Mayores Activos (APMA) de Santa Coloma de Gramenet per exposar la seva problemàtica i inquietuds.
 
El Consell
 
Integrat pel Govern de la Generalitat i les organitzacions sindicals (CCOO i UGT) i empresarials (Foment del Treball i Pimec) més representatives del país, el Consell de Relacions Laborals de Catalunya (http://crl.gencat.cat/) és un òrgan tripartit i paritari adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació constituit com a fòrum estable de diàleg social i de participació institucional en matèria de relacions laborals.