Demà divendres, 13 de desembre, es presentarà, a partir de les 19.00 hores a la Botiga d’Abacus Cooperativa de Tarragona (carrer del Gasòmetre número 32, Tarragona), el calendari solidari 2014 ‘Bombers amb causa’, realitzat conjuntament pels Bombers de la Generalitat i Obra Social Sant Joan de Déu.
 
El calendari, que enguany pretén explicar les diverses tasques que realitza el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, té per objectiu recollir fons per als projectes de recerca mèdica infantil que es desenvolupen a Sant Joan de Déu.
 
L’esportista català Pau Gasol també ha col·laborat i participat en l’edició del calendari, del qual n’és padrí. A principis d’agost va fer una sessió fotogràfica a les instal·lacions del parc de Bombers d’Hospitalet de Llobregat amb infants i Bombers, fotografies que s’han incorporat al calendari solidari 2014. En aquesta edició no hi ha cap imatge presa als parcs de la Regió d’Emergències de Tarragona, encara que hi participaren dos nens tarragonins: Marc Gallego i Maria Prats.
 
La presentació es farà a la botiga de Tarragona d’Abacus Cooperativa (carrer Gasòmetre, 32), que un any més col·labora en la venda del calendari solidari, i hi assistiran la coordinadora dels Projectes de Recerca de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Mercè Tura, i els tres bombers responsables del projecte : Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé. Els acompanyà el cap de l’Àrea de Prevenció i Gestió dels Bombers de la Generalitat a Tarragona, Albert Magarolas, entre d’altres
 
Cerdanyola del Vallès, 12 de desembre de 2013
13.00 hores