12 anys d'esclavitud
Demà divendres, 13 de desembre, s’estrena el film 12 anys d’esclavitud  amb 13 còpies en català. El film ha estat doblat  i subtitulat en català amb el suport del Departament de Cultura.
 
La pel·lícula està dirigida per Steve McQueen i interpretada per Brad Pitt, Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor, Paul Dano, Bennedict Cumberbatch, Paul Giamatti, Sarah Paulson, Michael Kenneth Williams.
 
El film narra la història d’un home de color que viu amb la seva família a Nova York fins que una fatídica nit dos homes el droguen i el venen com a esclau a una plantació del sud, on no només ha de lluitar per recuperar la llibertat sinó també per la supervivència. La trobada amb un abolicionista canadenc canviarà la seva vida per sempre.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Palau Balañá (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Boliche (VOSC) (Barcelona);  Albéniz (Girona); Ocine (Girona); Odeón (Girona); JCA Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Ocine (Platja d’Aro); Yelmo (Sant Cugat); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Vigatà (Vic); Ocine (Vila-seca).
 
Teniu el tràiler i clips amb alta resolució a l’àrea de descàrrega:
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:

1  

Fitxers adjunts

Cartell de '12 anys d'esclavitud'

Cartell de '12 anys d'esclavitud'
JPG | 304