•         La plataforma web de gestió de centres educatius implantarà l’eina a les escoles de Xile en col•laboració amb una consultora del país.
 
•         L’empresa ha comptat amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació a través d’ACCIO per introduir-se al mercat llatinoamericà.
 
•         Clickedu preveu augmentar en un 85% la seva presència internacional en 2 anys.
 
Clickedu, la plataforma web per a la gestió de les diferents àrees d’un centre escolar, ha augmentat la seva facturació en prop d’un 70% aquest any i tancarà l’exercici 2013 amb un volum de negoci de 2 milions d’euros. L’empresa, nascuda l’any 2000 a Barcelona, ha comptat amb el suport del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIO a Xile per introduir-se al mercat llatinoamericà.
 
L’empresa ha arribat a un acord amb una consultora xilena per implantar la seva plataforma a les escoles del país. Aquest projecte ajudarà a assolir els objectius del pla per a la digitalització del sistema educatiu que impulsa el govern de Xile, que busca ampliar l’ús de les noves tecnologies a les regions rurals i formar els docents en aquest àmbit. Al 2014 és previst que 20.000 alumnes xilens tinguin accés a la plataforma de Clickedu, i que aquesta xifra es tripliqui en només un any.
 
Amb la seva arribada a Xile, Clickedu té previst augmentar la seva presència internacional en un 85% en els pròxims dos anys. L’empresa preveu facturar 150.000 euros a Xile al 2014 i arribar als 500.00 al 2015. Segons Ignasi Nogués, director general de Clickedu, l’expansió a Llatinoamèrica “és la prova pilot per a poder replicar el model de Clickedu internacionalment”.
 
La plataforma de l’empresa catalana permet simplificar les tasques de gestió dels centres escolars: des de la programació i desenvolupament del contingut de cada curs per part dels professors, al seguiment diari de l’evolució de l’alumne en cada matèria, passant pel control d’accés al menjador o l’avís automàtic als pares si l’alumne no assisteix a una classe.
 
Actualment, Clickedu és present a més de 350 centres de l’Estat espanyol i d’Andorra i preveu arribar fins a 480 escoles l’any que ve.