El Departament de Benestar Social i Família ha distribuït 20.000 entrades per assistir al partit de Copa del rei que enfrontarà demà a la nit el FC Barcelona i el Cartagena. Les invitacions, que han estat cedides en el marc de la Diada del soci solidari, s’han lliurat a més de 2.000 entitats i centres vinculats al Departament.
 
Concretament, Benestar Social i Família ha entregat invitacions a entitats que treballen amb persones amb discapacitat, gent gran, joves, dones, persones immigrades, infància, etc. A més, també s’han distribuït a centres propis de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i equipaments cívics i programes de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.
 
La Diada del soci solidari, organitzada per la Fundació del FC Barcelona, celebra enguany la tercera edició. Amb aquesta iniciativa es permet que els aficionats que no vagin al camp puguin alliberar la seva localitat, sense cap retribució, amb l’objectiu que se’n puguin beneficiar les persones més desafavorides. En les dues edicions anteriors, un total de 72.000 persones es van beneficiar d’aquest projecte solidari.