Direcció General de Comunicació

 Altres Acords de Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   17 desembre 2013 15:00

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern ratifica la dissolució i liquidació de la mercantil Vallter Tours SA
 
El Govern ha ratificat avui la dissolució i liquidació de la mercantil Vallter Tours SA, l’empresa que feia l’activitat d’agència de viatges de l’estació d’esquí del Ripollès, perquè aquesta tasca passa a ser assumida per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquesta mesura és una conseqüència de l’entrada d’FGC en el capital social de l’estació de muntanya de Vallter, que ara gestiona directament l’empresa pública.
 
 
El Govern aprova dissoldre el consorci urbanístic de l’ARE de Balaguer
El Consell Executiu del Govern ha aprovat avui dissoldre el consorci urbanístic que l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i l’Ajuntament de Balaguer van constituir l’any 2010 amb l’objectiu de tirar endavant l’àrea residencial estratègica (ARE) Els Erals-El Secà.
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ja havia deixat sense efecte el planejament urbanístic que emparava el desenvolupament d’aquesta ARE a petició de l’Ajuntament de Balaguer.
 
L’ARE d’Els Erals - El Secà havia d’ocupar 9,33 hectàrees, on s’haurien construït 584 habitatges, 292 dels quals amb algun règim de protecció, així com equipaments i comerços.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia