• Els treballs, amb un cost superior als 19.500 euros, s’han desenvolupat a Santa Coloma de Cervelló i Castellví de Rosanes
 
  • Les actuacions fan possible millorar la capacitat de desguàs a la llera, reduir el volum de massa vegetal potencialment arrossegable en cas d’avinguda i incrementar el potencial ecològic del cursos fluvials
 
 
L’Agència Catalana de l’Aigua ha finalitzat recentment dues actuacions de manteniment i conservació de lleres a la comarca del Baix Llobregat. Concretament, els treballs s’han desenvolupat a Santa Coloma de Cervelló (a la riera de Can Via) i Castellví de Rosanes (al riu Anoia amb intersecció del torrent de Can Bargalló).    
 
Aquestes actuacions han tingut un cost superior als 19.500 euros (12.320 euros en el cas de Santa Coloma de Cervelló i al voltant de 7.220 en els treballs de Castellví de Rosanes) i han estat dutes a terme per Forestal Catalana, en virtut del conveni de col·laboració signat amb l’Agència Catalana de l’Aigua. Els treballs han consistit, en la retirada d’arbres caiguts a la llera i s’han adequat els marges dels cursos fluvials.
 
Aquestes actuacions han permès recuperar la totalitat de la secció hidràulica dels cursos fluvials, donant així una major capacitat de desguàs de les lleres, reduir el volum de massa vegetal potencialment arrossegable en cas d’avinguda i millorar el seu potencial ecològic.
 

2  

Fitxers adjunts

Actuació finalitzada a Castellví de Rosanes

Actuació finalitzada a Castellví de Rosanes
JPG | 608

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 187