Drets Socials

La directora amb la sra. Bieto

Ana Bieto rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

query_builder   18 desembre 2013 16:58

event_note Nota de premsa

Ana Bieto rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Vendrell, li ha entregat la medalla
La directora amb la sra. Bieto
La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha lliurat aquest matí la Medalla Centenària del Departament a la senyora Ana Bieto. El lliurament s’ha fet a la Residència l’Onada i hi han assistit amics i familiars de l’homenatjada, així com representants de l’Ajuntament de Riudoms.
 
Ana Bieto i Grifoll va néixer el 30 de novembre de 1913 a Montroig del Camp. Quan tenia 10 anys, va començar a fer d’aprenenta en una merceria on anava cada dia quan sortia d’escola. Als 14 anys es va traslladar a Reus, on va treballar en diversos comerços. Un cop casada va obrir al carrer Sant Joan la perfumeria Anita on va treballar fins a jubilar-se, als 70 anys.
 
Ella i el seu marit van tenir una filla i actualment també té 3 néts i 3 besnéts. Entre les seves aficions hi ha els tangos i, sobretot, viatjar. Entre altres països, la senyora Bieto ha visitat Noruega, Estats Units, Xina i Japó.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia