Aquest divendres, 20 de desembre s’estrenen en català els films d’animació Pluja de mandonguilles 2 i Ernest & Celestine. Tots dos han estat doblats en català amb el suport del Departament de Cultura.
Pluja de mandonguilles 2
Pluja de mandonguilles 2
Dirigit per Cody Cameron i Kris Pearn
 
La genialitat de l´inventor Flint Lockwoods ha estat reconeguda en ser convidat pel seu ídol, Chester V, a unir-se a la The Live Corp Company, on els millors i més brillants inventors del món creen noves tecnologies per al benestar de la humanitat. Aviat es veure obligat a deixar el seu lloc quan es descobreix que el seu invent més infame  segueix funcionant i ara produeix híbrids animal-aliment.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); Multicines Arenys (Arenys de Mar); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas de Barcelona Multicines (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers - El Nord (Granollers); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinemes Urgell (Mollerussa); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa; Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinema Parc Central (Tarragona); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Multicines Sucre (Vic); Cinemes Illa Carlemany (Andorra).
Ernest i Celestine
Ernest & Celestine
Film d’animació dirigit per Stéphane Aubier, Vicent Patarand i Benjamin Renner, basat en la sèrie de llibres infantils publicats per l’escriptora i il·lustradora belga Gabrielle Vincent.
 
En el món dels óssos, està mal vist fer-se amic d'un ratolí. No obstant això, l’Ernest, un ós pobre que viu en una situació marginal i subsisteix fent de pallasso i músic, acollirà a casa seva la petita ratolina Celestine, un òrfena que va fugit dels rosegadors de l'hampa.
 
La pel·lícula es podrà veure als Cines Verdi (Barcelona) i al Cinema Catalunya (Terrassa).
 
Teniu els tràilers i clips amb alta resolució a l’àrea de descàrrega:
 
Podeu trobar material de les estrenes a:
 
Més informació i sales d’estrena:

2  

Imatges

Cartell de 'Pluja de mandonguilles 2'

Cartell de 'Pluja de mandonguilles 2' 613

Cartell d'Ernest i Celestine'

Cartell d'Ernest i Celestine' 341