Territori

Rodalies de Catalunya incorpora 14 noves màquines autovenda a l'estació de Barcelona Sants

query_builder   20 desembre 2013 14:07

event_note Nota de premsa

Rodalies de Catalunya incorpora 14 noves màquines autovenda a l'estació de Barcelona Sants

Imatge
 
·         Els nous punts de venda permeten adquirir tant els bitllets de Rodalies i Regionals com els abonaments integrats
 
·         Renfe preveu destinar més de 7 MEUR a la compra i instal·lació de màquines autovenda, en el marc del contracte de serveis acordat amb la Generalitat de Catalunya
 
Rodalies de Catalunya ha instal·lat un total de 14 màquines autovenda a l’estació de Barcelona Sants, en el marc del Pla d’inversió de Renfe a les estacions de Rodalies. Aquest Pla, que s’inscriu en el contracte de serveis acordat amb la Generalitat de Catalunya, preveu destinar més de 7 MEUR a la compra d’aquestes màquines de nou format.
 
Les noves màquines de venda de bitllets de Barcelona Sants possibiliten l’adquisició dels títols de transport amb targeta de crèdit i en metàl·lic. Com a principal novetat, el nou sistema operatiu, disponible en 5 idiomes, permetrà tant la compra dels bitllets de Rodalies com dels trens regionals, juntament amb els abonaments integrats. Les màquines també incorporen millores en l'accessibilitat.
 
Els nous equipament es troben situats al voltant del vestíbul d’entrada de les vies 7, 8, 9 i 10, per on circulen gran part dels trens dels serveis de Rodalies de Catalunya. La seva instal·lació es complementarà amb personal d’informació per tal de reforçar i facilitar el procés de compra de bitllets i donar informació de servei.
 
L’estació de Barcelona Sants compta actualment amb 28 màquines autovenda de bitllets, de les quals 18 són de nou disseny i ofereixen les prestacions més àmplies. D'aquestes, 14 són les que s’han posat ara en funcionament, mentre que les altres 4 es van instal·lar a començaments d’any.
 
Aquests punts de venda permeten també el control i gestió del seu sistema (configuració de títols, monitorització, supervisió de la informació que ofereixen, etc.) de forma centralitzada i a distància des del Centre de Control de Rodalies. Això facilita el manteniment de les màquines en un òptim nivell de funcionament.
 
Rodalies de Catalunya ha instal·lat ja un total de 100 d’aquestes noves màquines autovenda a totes les estacions del nucli de Barcelona.
 

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 842

Imatge

Imatge
JPG | 122

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia