Els Bombers de la Generalitat treballen des de primera hora d’aquest matí en un incendi a l’exterior d’una empresa de tractament i recuperació de metall de Vallbona d’Anoia, on han cremat unes 150 tones de material fragmentat per reciclar (cautxú i alumini). L’avís de l’incendi s’ha rebut a les 07.34 hores i al lloc s’han desplaçat 10 dotacions dels Bombers. Al voltant de les 08.00 hores els efectius han pogut frenar la propagació de l’incendi i confinar-lo i, al voltant de les 09.00 hores ja l’han pogut donar per controlat.
 
A hores d’ara, conjuntament amb la maquinària de la mateixa empresa, estan acabant de remullar la zona per tal d’assegurar que no quedin conats ni restes que puguin revifar.
 
Cal destacar que el foc ha estat a l’exterior de les instal·lacions de l’empresa, la qual es troba situada al sector de les Llangònies de Vallbona d’Anoia.
 
Al lloc, també s’han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra per a realitzar tasques d’ordre públic i també una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques com a mesura preventiva.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 22 de desembre de 2013
10.45 hores