El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que s’ha registrat 1 accident mortal amb 1 víctima mortal i 1 persona ferida lleu a la xarxa viària interurbana de Catalunya al llarg d’aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 20 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 22 de desembre.
 
L’únic accident mortal d’aquest cap de setmana va tenir lloc ahir dissabte al migdia. Cap a les 13.48 h  van col·lidir frontalment un turisme i una motocicleta a la GIV-6024 al seu pas per Masarac (Alt Empordà). Com a conseqüència del xoc, el conductor del vehicle de dues rodes va resultar mort i el conductor del turisme, ferit lleu. La via es va tallar en els dos sentits des del moment del sinistre fins a les 17.10h. En l’accident van intervenir 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat, 4 indicatius de Mossos d’Esquadra, i 2 ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).
 
Quant a mobilitat, la situació a la xarxa viària catalana ha estat molt tranquil·la durant el retorn d’aquesta tarda de diumenge. Hi ha hagut poc volum de trànsit i no s’ha registrat cap incidència destacada que hagi complicat la circulació.
 
Durant aquest matí hi ha hagut tres vies on s’han fet  talls intermitents a causa d’una prova esportiva i on hi ha hagut alguns trams de retencions: La C-246a i la BV-2113 a Sant Pere de Ribes i la BV-2115 a Vilanova i la Geltrú.
 
Ahir dissabte, diversos accidents van complicar la circulació en algunes vies al llarg del dia:
 
-       C-33: Cap  a les 11.17h hi va haver una col·lisió amb dos vehicles implicats que va provocar el tall de la via en sentit nord a Mollet del Vallès. Es va formar 1 km d’aturades.
-       C-17:  Un sinistre amb una motocicleta implicada, cap a les 11.50h, va causar restriccions de circulació a Centelles en sentit nord. La calçada es va tallar en els dos sentits i es van fer desviaments per l’interior de la població. El tall va provocar fins a 3 km de cues en els dos sentits de la marxa. L’accident va fer un ferit greu i un ferit lleu.
-       AP-7: Cap a les 14.55h va tenir lloc un accident a Vilafranca del Penedès i en qual es va veure implicat un vehicle. La calçada es va tallar en sentit nord i es va registrar 1 km de retencions.
-       C-32: Es va tallar un carril a Mataró en direcció Arenys de Mar com a conseqüència d’uns col·lisió múltiple que va ocórrer cap a les 17.39h. El tall del carril va originar 1 km de congestió.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf.

Nota de premsa en pdf.
PDF | 62