Cultura

El 23% dels espectadors veuen en català la pel·lícula '12 anys d'esclavitud'

query_builder   23 desembre 2013 14:31

event_note Nota de premsa

El 23% dels espectadors veuen en català la pel·lícula '12 anys d'esclavitud'

La pel·lícula 12 anys d’esclavitud ha estat vista en català, aquest cap de setmana, pel 23,06% dels espectadors (3.384 persones). Aquest percentatge d’espectadors en català és significatiu, sobretot si es té en compte 12 anys d’esclavitud no pertany al gènere infantil, que habitualment compta amb més espectadors en català. Des de la seva estrena el passat 13 de desembre, 9.363 espectadors han vist 12 anys d’esclavitud en català.  
 
El film 12 anys d’esclavitud  ha estat doblat  i subtitulat en català amb el suport del Departament de Cultura. La pel·lícula està dirigida per Steve McQueen i interpretada per Brad Pitt, Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor, Paul Dano, Bennedict Cumberbatch, Paul Giamatti, Sarah Paulson, Michael Kenneth Williams.
 
El film narra la història d’un home de color que viu amb la seva família a Nova York fins que una fatídica nit dos homes el droguen i el venen com a esclau a una plantació del sud, on no només ha de lluitar per recuperar la llibertat sinó també per la supervivència. La trobada amb un abolicionista canadenc canviarà la seva vida per sempre.
 
Teniu el tràiler i clips amb alta resolució a l’àrea de descàrrega:
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:
 
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia