• El Departament d’Empresa i Ocupació signa avui els convenis de col·laboració amb els ajuntaments de Girona, Ripoll i Puigcerdà i les seves respectives entitats comercials per al finançament    d’actuacions de promoció i dinamització en aquests municipis.
  • La Generalitat destinarà més de 50.000 euros per a les actuacions realitzades durant l’any 2013.
El Departament d’Empresa i Ocupació destinarà un total 51.000 euros a la promoció comercial de Girona, Ripoll i Puigcerdà. El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, signa avui amb els alcaldes dels municipis i les seves respectives entitats comercials els convenis que donen suport  al finançament de les actuacions corresponents  a l’any 2013.
 
Amb aquests acords la Generalitat de Catalunya, vol impulsar la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya. També fomentar la col·laboració amb les administracions locals i la cooperació empresarial entre les entitats i les  petites i mitjanes empreses comercials del territori. 
 
A Girona, el Departament d’Empresa i Ocupació aportarà 25.000 euros al finançament de les actuacions impulsades des de l’Associació Girona Centre Eix Comercial . En aquest sentit, s’ha donat suport a la realització de campanyes de promoció comercial com “ Girona 10”; o a les desfilades de moda Girona Fashion Day, entre altres actuacions.
 
El conveni de Ripoll preveu una aportació de 14.000 euros per a la Fira de les 40 hores i d’altres actuacions de promoció i dinamització realitzades per  la Unió de Botiguers de Ripoll.
 
I el Departament d’Empresa i Ocupació aportarà 12.000 euros al finançament de les actuacions impulsades des l’Associació de Comerciants de la Comarca de la Cerdanya. Entre d’altres ha donat suport a actuacions com la Fira Medieval o la celebració del Mercat trimestral.