Salut

Pere Montserrat, nou gerent territorial de l'ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

query_builder   23 desembre 2013 18:17

event_note Nota de premsa

Pere Montserrat, nou gerent territorial de l'ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

El Dr. Montserrat ha dirigit l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) durant els últims tres anys
El Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut ha nomenat Pere Àngel Montserrat Ollé nou gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Pere Montserrat substitueix en el càrrec Julio García Prieto, que inicia un nou projecte professional. El nomenament de Pere Montserrat es farà efectiu el proper dia 1 de gener de 2014.
 
Pere Montserrat (Barcelona, 1953) és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), diplomat en infermeria per la UNED, diplomat en gestió hospitalària per ESADE i diplomat en consultoria de gestió en el canvi i desenvolupament organitzacional per la UB. També ha cursat programes d’alta direcció d’empresa i entrenament directiu a IESE.
 
L’estiu de 2011 va ser nomenat director de l’OCATT. Abans havia estat director d’Estratègia i Organització del Sistema d’Emergències Mèdiques (2009-2011); director general de Clíniques de Catalunya del Grup l’Aliança (2007-2009); director general adjunt de CARSA i GECESSA, societats del Grup l’Aliança (2006-2007); director territorial de Midat Mútua (2004-2006); director de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (2003-2004); director de projectes de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (1998-2003); director d’atenció primària de Badalona (1995-1998); i director del Servei Especial d’Urgència de Barcelona (1993-1995). Des de l’any 1972 i fins al 1993 va desenvolupar diferents tasques assistencials a l’Institut Català de la Salut i a l’Hospital Sant Joan de Déu.
 
D’altra banda, el Consell d'Administració de l’empresa pública Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS) va aprovar el divendres 20 de desembre sol·licitar al Govern de la Generalitat la compatibilitat del Dr. Montserrat per tal que també dugui, de forma única, la gerència de GIPSS, amb l’objectiu de potenciar les sinergies entre l’ICS i GiPSS, i reforçar el conveni de col·laboració entre proveïdors a la ciutat de Tarragona.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia