Els Bombers de la Generalitat conjuntament amb els Mossos d’Esquadra treballen en coordinació amb Salvament Marítim (SASEMAR) i el Servicio Aéreo de Rescate (SAR) en la recerca d’un ultralleuger que va desaparèixer aquest diumenge passat, 22 de desembre, després d’enlairar-se des de l’aeròdrom de Pals.
 
Ahir es van realitzar rutes de recerca per tota la zona de costa i mar per localitzar a on es podria trobar l’ultralleuger però no es va trobar cap indici. Tot i que una de les possibilitats és que podria haver caigut al mar, no es descarta cap hipòtesis.
 
Aquest matí, tots els operatius han fet una reunió de coordinació on s’han establert les directrius de recerca de l’aparell, a on hi anaven dues persones, una instructora i un alumne.
 
Així, SAR amb un avió i SASEMAR amb les seves embarcacions i l’helicòpter estan rastrejant la part de marítima. I, a nivell de costa els Bombers de la Generalitat estan fent batudes amb l’helicòpter per la part nord de l’Estartit i els Mossos d’Esquadra, amb helicòpter també, per la part sud. Paral·lelament, els grups subaquàtics de Bombers i de Mossos amb les seves embarcacions busquen  per la zona de costa.
 
Cerdanyola del Vallès, 24 de desembre de 2013
12.00 hores