Els Bombers de la Generalitat participen, aquests dies, en diferents activitats festives de Nadal com salons de la infància i la joventut, parcs de Nadal i cavalcades de Reis. Algunes d’aquestes activitats són:
 
A la Regió d’Emergències de Girona
Els Bombers de la Generalitat participen a la 29è Parc Infantil de Nadal, Lleuresport, que se celebra al complex esportiu GEiGE Sant Narcís, a Girona. Estarà obert tots els dies des d’avui 24 de desembre i fins el proper 4 de gener, excepte els dies 31 de desembre i 1 de gener.
 
Tots els matins, de 10.30 hores a 14.00 hores, els Bombers faran una demostració pràctica a l’exterior de les instal·lacions adreçades a totes les edats.
 
A la Regió d’Emergències de Lleida
Els Bombers de la Generalitat del parc de Balaguer participaran en el Parc de Nadal de la ciutat, des del 27 de desembre i fins el 4 de gener al pavelló Inpacsa, on tindran un espai perquè els més menuts puguin gaudir d’un parc d’aventura i d’una zona de manualitats.
 
El parc de Bombers de Guissona, el dia 4 de gener, també participarà en el parc de Nadal. L’horari serà entre les 16.30 hores i les 20.00 hores del vespre al pavelló petit.
 
Els bombers del parc de Bombers de Tàrrega col·laborarà també els dies 2 i 3 de gener, entre les 16.00 hores i les 20.00 hores del vespre, en la 28ena edició del parc de Nadal que s’organitza a la ciutat targarina. (a la plaça de les Nacions sense Estat i recintes adjacents). El dia 2 de gener, a les 18.00 hores a l’estació d’autobusos els nens i nenes podran conèixer de ben a prop com és un cotxe de bombes.
 
D’altra banda, varis parcs de la regió d’emergències de Lleida també ajudaran el dia 5 de gener a les Cavalcades dels Reis Mags, com són: el de Cervera, Sort, Pont de Suert, Guissona, Organyà, Montferrer i Castellbó, Torà i Tàrrega.
 
 
A la Regió d’Emergències de Tarragona
A Alcover, els bombers del parc de la ciutat, participaran al parc de Nadal que organitza l’ajuntament els dies 27, 28 i 30 de desembre al pavelló municipal d’esports.
 
Així mateix, el parc de Bombers de Santa Coloma de Queralt també participarà al parc de Nadal que organitza el consistori a la sala annexa del pavelló municipal els 27 i 28 de desembre, entre les 16.00 i les 20.00 hores del vespre.
 
Així mateix, el dia 5 de gener els bombers del parc de Reus i Tarragona col·laboraran amb les Cavalcades dels Reis Mags de les dues ciutats.
 
A la Regió d’Emergències Centre
El parc de Bombers de Vic participarà al saló de la infància que ha organitzat la capital osonenca del 26 de desembre al 2 de gener en horari de tarda, de 16.00 a 20.00 hores (al recinte firal El Sucre). El fil conductor d'aquesta edició serà el món submarí.
 
El dia 5 de gener, l’Associació de restauradors de vehicles antics de Manresa participarà a la Cavalcada dels Reis Mags amb els vehicles antics dels bombers. A més, els parcs de bombers de Vic, Calaf, Gironella i Sallent també contribuiran a fer possible l’arribada dels Reis a aquestes localitats.
 
A la Regió d’Emergències Metropolitana Nord
Els Bombers de la Generalitat també estaran presents, del 27 al 4 de gener, al Saló de la Infància de Barcelona. Els nens i nenes que visitin el Saló enguany, podran veure i conèixer dos tipus de vehicles dels Bombers de la Generalitat: un camió autobomba i una ambulància. Els visitants podran pujar a la cabina del camió i fer-se una idea de com és un dels espais de treball més habituals dels Bombers. També es muntarà una barra perquè la canalla hi pugui baixar igual que fan els Bombers quan tenen una sortida a un servei.
 
Els Bombers del parc de Terrassa participaran al saló de la infància que organitza la ciutat egarenca entre els dies 29 de desembre i el 4 de gener. Estarà obert cada tarda, de 16.30 a 21.00 hores (al recinte firal de Terrassa, al passeig vint-i-dos de juliol, número 265).
 
Els Bombers del parc de Badalona també participaran en una activitat que organitza l’Ajuntament i Protecció Civil del Masnou on els infants podran viure com és la feina de Bomber amb “La gran aventura del Bomber Miquel”. El dia 30 de desembre, de les 10.30 a les 13.30 hores i de les 16.30 a les 19.30 hores estaran a les pistes esportives Pau Casals. I, el dia 2 de gener, de les 10.30 a les 13.30 hores als jardins dels Països Catalans.
 
Els parcs de Bombers de Terrassa, Matadepera i Castellar del Vallès participaran en les Cavalcades dels Reis Mags que se celebraran a les seves respectives ciutats.