El president, al Concert de Sant Esteve, que ha acabat amb el Cant de la Senyera
El president, al Concert de Sant Esteve, que ha acabat amb el Cant de la Senyera
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha presidit aquest vespre el centenari del Concert de Sant Esteve al Palau de la Música, a càrrec de l’Orfeó Català, que dirigeix Josep Vila, i els cors Petits, Mitjans, Infantil, de Noies i Jove de l’Orfeó Català, així com el Cor de Cambra del Palau de la Música.
 
Al concert també hi han assistit la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; la presidenta del Palau de la Música, Mariona Carulla, i el director general de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, Joan Oller, entre d'altres.
 
Els actors Pep Munné i Pep Anton Muñoz han presentat el concert, fent un repàs de la història dels 100 anys del concert, del Palau i del país. Els cors han interpretat nadales i cançons tradicionals, juntament amb peces de Pau Casals, Xavier Montsalvatge o Els Amics de les Arts. El concert ha acabat amb el públic dempeus entonant del Cant de la Senyera.
 
 

1  

Imatges

Cant de la Senyera

Cant de la Senyera 645