- Els agents van recuperar tots els objectes sostrets
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra pertanyents a la comissaria de Móra d’Ebre van detenir el passat dia 20 de desembre, dos homes de nacionalitat espanyola, de 30 i 26 anys d’edat, i veïns del Vendrell i Tortosa respectivament, com a presumptes autors de dos delictes de furt en magatzems agrícoles de la localitat de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre).
 
El fets van succeir el mateix dia 20 de desembre, al voltant de les 06:45 hores, quan ens van alertar que s’acabava de produir la sostracció de material fèrric d’un magatzem agrícola de la Torre de l’Espanyol. Segons les informacions, els autors haurien fugit del lloc amb una furgoneta.
 
Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar, poc després, la furgoneta mentre circulava per camins rurals de la Torre i Vinebre.  A l’interior del vehicle es va trobar seixanta planxes de ferro, un motor de tractor i un rul·lo de picadora.
 
Els agents van comprovar que tots aquests objectes havien estat sostrets de dues finques agrícoles de la Torre de l’Espanyol.
 
Per tot això, es va detenir als dos ocupants de la furgoneta com a presumptes autors de dos delictes de furt. Els objectes recuperats van ser lliurats als seus legítims propietaris.
 
Els detinguts van quedar en llibertat un cop van declarar en seu policial amb l’obligatorietat de comparèixer davant del jutjat quan siguin requerits.
 
 
Àrea de Comunicació,
Tortosa, 28 desembre de 2013