· Els fets es van produir durant el passat estiu en les zones d’aparcament de les platges 
· La investigació ha permès recuperar una part dels efectes sostrets, alguns dels quals havien estat venuts en establiments de compravenda
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra pertanyents a la comissaria de Tortosa van detenir el passat 18 de desembre, un home i una dona de 47 i 28 anys respectivament, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns d’Amposta, com a presumptes autors de vint-i-quatre delictes de robatori amb força.
 
Els fets van succeir durant el mesos d’estiu arran un seguit de robatoris amb força a l’interior de vehicles estacionats a les zones d’aparcament de les platges de l’Ametlla de Mar, El Perelló i l’Ampolla.
 
En tots els casos, forçaven els panys o trencaven els vidres de les finestres i sostreien de l’interior efectes personals de valor.
 
La investigació va concloure el passat 18 de desembre amb la detenció de dues persones com a presumptes autores de vint-i-quatre robatoris amb força a l’interior de vehicles estacionats a platges de la zona costera de les Terres de l’Ebre.
 
Una part dels efectes sostrets van ser recuperats en establiments de compravenda de joies i objectes de segona mà de les localitats de Sabadell i Amposta.
 
Durant l’escorcoll policial realitzat al domicili dels detinguts també es va localitzar altres joies i efectes personals procedents dels robatoris.
 
Els agents han iniciat gestions per contactar amb les víctimes, majoritàriament estrangeres, per tal d’efectuar el reconeixement i devolució dels objectes recuperats.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
De les dues persones detingudes, la dona va ser posada en llibertat un cop va declarar en seu policial i citada per comparèixer al jutjat, mentre que l’home va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. 
 
 
 Àrea de Comunicació,
Tortosa, 28 de desembre de 2013