A les 08.27 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi en un bar al carrer Bonaire, número 42, a Móra d’Ebre.
 
Fins al lloc s’hi han desplaçat fins a vuit dotacions dels Bombers que han pogut comprovar que el foc afectava el magatzem del bar, petit i de sostre baix, on hi havia bàsicament paper, fusta i dues bombones de butà.  Els Bombers han desallotjat els veïns de l’immoble de sobre el local, de tres plantes d’alçada, amb la caputxa de rescat, ja que l’edifici estava ple de fum.  Els edificis annexes, així com una botiga d’electrodomèstics que hi ha al costat, no han quedat afectats.
 
Poc abans de les 09.30 hores el foc ja estava confinat al magatzem i els Bombers continuen treballant en les tasques d’extinció.
 
El SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), que ha desplaçat dues ambulàncies,  ha evacuat dues dones de 46 i 33 anys en estat menys greu, per intoxicació de fum, a l’Hospital de Móra. A més, ha atès un menor de 17 anys in situ també per intoxicació lleu a causa del fum.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.
 
Quatre persones d’una família intoxicades per mala combustió d’una caldera a Llívia
 
A  les 07.10 hores d’aquest matí, els Bombers rebien l’avís d’una família intoxicada per la mala combustió d’una caldera en una casa del carrer Puigmal número 16, a Llívia.
 
Segons informa el SEM, prèviament ja s’havia evacuat la dona a l’Hospital de Puigcerdà i posteriorment s’evacua la resta de la família, l’home i dos menors, tots en estat menys greu, a l’Hospital de Puigcerdà. El matrimoni, finalment, ha estat derivat a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí-
 
Fins al lloc s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers, dues ambulàncies del SEM i efectius dels Mossos d’Esquadra.