· L’operatiu va concloure amb la detenció de tres persones   

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra i de la Policia Local d’Amposta van detenir el passat 18 de desembre, dues dones de nacionalitat espanyola, de 32 i 23 anys, i un home de nacionalitat romanesa, de 22 anys, tots tres veïns d’Amposta, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
Les detencions són el resultat d’una investigació oberta fa dos mesos arran una informació que apuntava l’existència d’un domicili a Amposta des d’on es subministrava substàncies estupefaents.
 
Durant la fase d’investigació els agents van localitzar el domicili al carrer Simpàtica d’Amposta. A més, van constatar que es produïa un constant anar i venir de persones, les quals després de contactar amb els habitants del pis, marxaven ràpidament del lloc.
 
La investigació va concloure el passat dia 18 de desembre amb una entrada i perquisició a l’habitatge on es van comissar 28 grams de cocaïna, 10 dels quals estaven disposats en 23 dosis preparades per la seva venda, diversos estris per la seva manipulació i 420 euros metàl·lic.
 
Els agents van detenir les tres persones que habitaven el domicili, una d’elles amb diversos antecedents per fet similars, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.  
 
Els tres detinguts van passar el dia 20 a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció de guàrdia núm 1 d’Amposta, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
 
 
Àrea de Comunicació,
Tortosa, 29 de desembre de 2013

1  

Imatges

fotografia

fotografia 39