· El conductor també va donar positiu a la prova de detecció de drogues

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Montblanc (Conca de Barberà) van detenir el passat dia 25 de desembre a Alcover (Alt Camp), un home de 25 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de La Canonja (Tarragonès), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van succeir durant un control de trànsit que s’havia muntat a la carretera TV-7222, dins del terme municipal d’Alcover (Alt Camp), quan una dotació policial va aturar una furgoneta que desprenia una forta olor a marihuana. Tot seguit, els agents van comprovar que a l’interior del vehicle hi havia 110 plantes de marihuana.
 
El conductor va reconèixer que les plantes eren seves i que les transportava d’una finca de la seva propietat a una altra per tal que continuessin el seu cicle de creixement.
 
Per aquest motiu, es va detenir al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. A més, també se’l va denunciar administrativament per donar positiu en el control de detecció de drogues.
 
El detingut va passar divendres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls (Alt Camp).
 
Àrea de Comunicació
Tarragona, 29 de desembre de 2013