El director de l’INCASÒL, Damià Calvet, i el gerent de la Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña, han formalitzat la compravenda d’una finca de 60.380m2, al municipi de Cànoves i Samalús per continuar desenvolupant un projecte de producció i comercialització de productes d’agricultura ecològica.
Acte de signatura
El projecte, anomenat La Tavella, dóna ocupació estable a persones amb discapacitat intel·lectual i amb trastorn mental sever facilitant la seva inserció sociolaboral. A partir de l’agricultura ecològica es crea una activitat econòmica sostenible, amb els objectius de liderar a Catalunya l’anomenat Social Fàrming (producció i venda directa a clients finals mitjançant cistelles de productes ecològics) desenvolupar una marca de prestigi i incrementar el nombre de treballadors ajudant-los a millorar la seva qualitat vida.
 
La Fundació és una entitat sense ànim de lucre que pertany al Grup Viver de Bell-lloc integrat per altres dues entitats amb l’objectiu comú de promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral d’aquestes persones  amb risc d’exclusió social, de la comarca del Vallès Oriental. Des que va iniciar el seu treball al camp de l’agricultura ecològica fa sis anys, ha incrementat els seus clients fins a un centenar i  dóna treball a 13 persones.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 238