• A Girona, ha cremat el menjador d’un pis i s’ha evacuat el propietari a l’Hospital Josep Trueta per inhalació de fum

 

  • A Hospitalet de Llobregat, una persona ha estat atesa per intoxicació i cremades lleus en cremar la campana de la cuina

 

  • L’incendi del centre de desballestament de vehicles de Vic ja està controlat i encara hi treballen sis dotacions
 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 10.12 hores, l’avís d’un incendi d’habitatge a la plaça Prudenci Bertrana, número 7, de Girona. Fins als lloc dels fets s’han mobilitzat cinc dotacions dels Bombers, les quals han extingit el foc en poc més d’un quart d’hora. L’incendi ha cremat completament el menjador del segon pis i ha provocat una espessa fumera. Així, la tasca dels Bombers, un cop apagat el foc, ha consistit en ventilar tot l’habitatge i la caixa de l’escala, que ha quedat també afectada.
 
El propietari del pis sinistrat, que es trobava a fora quan han arribat els Bombers, ha estat evacuat a l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta per inhalació de fum, encara que el seu diagnòstic és lleu. La resta del veïns que hi havia a l’edifici (nou persones) han quedat confinats amb seguretat a casa.
 
Un altre incendi, en aquest cas a Hospitalet de Llobregat, ha provocat una intoxicació per fum i cremades als dits de la mà a la propietària de l’habitatge. La dona, de 70 anys, ha estat atesa pels serveis sanitaris i no ha calgut evacuar-la a cap centre hospitalari, ja que el seu estat era molt lleu. El foc, l’avís del qual s’ha rebut a tres quarts d’una del migdia, ha afectat només la campana extractora de la cuina. Hi ha treballat tres dotacions dels Bombers.
 
Els Bombers de la Generalitat han treballat al llarg de la Nit de Cap d’Any en més d’un centenar de serveis. Cal destacar l’incendi en un centre de desballestament de vehicles als afores de Vic, l’avís del qual es va rebre anit a les 23.02 hores. El foc, que ha estat estabilitzat a les 8.30 del matí, s’ha donat per controlat a les 14.15 hores. Els Bombers continuen treballant amb sis dotacions per acabar d’extingir-lo. Cal remarcar que no hi ha hagut cap afectació personal.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 1 de gener de 2014
14.40 hores