·                 Incendi d’habitatge a Tossa de Mar amb una persona lleu
·                 Incendi d’habitatge a Pont de Vilomara i Rocafort amb tres persones lleus
·                 Incendi d’un paller a Arbeca sense ferits
Incendi d’habitatge a Tossa de Mar amb una persona lleu (la Selva)
 
A les 20.33 hores els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi d’habitatge al número 2 del carrer Vinya del Pla de Tossa de Mar. El foc, que estava situat al segon pis de l’edifici, va cremar totalment el menjador i una habitació afectant el contingut d’aquestes estances i també el sostre i les parets a causa de la temperatura i el fum. A més, també va quedar afectada la resta d’immoble a causa del fum, així com també el replà de l’escala de l’edifici, el qual té dues plantes amb quatre pisos per planta.
 
Com a mesura preventiva tots els veïns d’aquest edifici van ser desallotjats per part de la Policia Local i una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar a una dona del pis afectat a l’hospital comarcal de Blanes ferida lleu.
Al lloc, van treballar set dotacions dels Bombers que van poder donar per controlat l’incendi a les 21.25 hores. Posteriorment, van dur a terme les tasques d’extinció i van revisar la resta de pisos.
 
Incendi d’habitatge a Pont de Vilomara i Rocafort amb tres persones lleus (Bages)
 
Ahir a la tarda els Bombers de la Generalitat també van treballar en un incendi d’habitatge al Pont de Vilomara i Rocafort on va cremar una habitació petita de planxar d’un pis situat al tercer pis del número 116 del carrer Jesús. A més, el fum va afectar també la resta d’immoble. L’avís d’aquest incendi es va rebre a les 17.31 hores i s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers.
 
Els serveis mèdics del SEM van evacuar a tres persones a l’Hospital General de Manresa amb símptomes lleus d’inhalació de fum o angoixa. Es tracta de la veïna del pis afectat i dos veïns del pis inferior.
 
Incendi d’un paller a Arbeca sense ferits (les Garrigues)
 
Des d’aquesta matinada quan s’ha rebut l’avís a les 03.16 hores, els Bombers de la Generalitat treballen per acabar d’apagar l’incendi que afecta un paller situat a la partida Comasirera del municipi d’Arbeca, a l’Arbequina Ferratges. Els efectius dels Bombers, amb 10 vehicles, han pogut confinar l’incendi al voltant de les 04.35 hores, tot i que continuen remullant i removent la palla per assegurar-se que quedi totalment extingida. El foc a aquest paller, de 50 metres d’amplada per 20 metres de llarg, no s’ha estès a la resta de planta, així com tampoc no ha provocat ferits.
 
Així, en aquests moments, continuen treballant en les tasques d’extinció cinc vehicles dels Bombers.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 2 de gener de 2014
07.55 hores