Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el 2 de gener dos homes, de 41 i 29 anys, un veí d’Anglès (La Selva) i l’altre de Manresa (Bages), de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.
 
Els fets van passar la matinada del mateix dia, al carrer Sant Miquel de Manresa.
 
Un avís va alertar els mossos que hi havia una baralla a l’esmentat lloc. Quan vàries patrulles van arribar-hi, van veure com dos homes agredien un tercer que es trobava al terra. Seguidament, davant la presència policial els agressors van fugir corrents.
 
Una patrulla es va quedar al lloc per auxiliar la víctima, mentre l’altra va perseguir els dos homes, que van acabar detenint al mateix carrer.
 
La víctima va explicar que mentre es dirigia cap a casa seva se li van apropar els dos homes i li van exigir tots els diners que portava, sota amenaces de mort. Va intentar ignorar-los però quan entrava al portal del seu domicili un d’ells el va agredir amb un ganivet, mentre l’altre li donava cops amb els peus i punys.
 
Arran de l’agressió la víctima va patir talls als braços, una fractura nasal i la pèrdua d’una peça dentària.
 
Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van passar el 3 de gener a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.
 
 
Àrea de Comunicació
Manresa, 4 de gener de 2014