El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que s’han registrat 2 accidents mortals amb 2 víctimes mortals, tots dos motoristes, a la xarxa viària interurbana de Catalunya des de les 15.00 h de divendres 3 de gener fins a les 20.00 h d’avui dilluns 6.
 
El primer accident mortal d’aquest cap de setmana llarg va tenir lloc divendres a la tarda a la T-314 a l’altura de Riudoms (Baix Camp). Per causes que encara s'estan investigant, un turisme i una motocicleta van col·lidir frontalment i, com a conseqüència de la topada, el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes, Raúl F. R., de 33 anys d’edat i veí de Maspujols, va morir.
 
L’altre accident mortal va ocórrer diumenge al matí a la BV-3012 a l’altura de Rajadell (Bages). En aquest cas, una motocicleta va sortir de la via i el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes, Alejandro A.B, de 36 anys i veí de Barcelona, va resultar mort.
 
A més, el dissabte es va registrar un accident greu a la C-58 a Terrassa. Un xoc entre dos turismes va fer 1 ferit crític, que va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l’Hospital Sant Pau de Barcelona, i 2 ferits lleus. L’accident va obligar a tallar la via en direcció Manresa i a fer desviaments en aquest sentit.
 
Quant a mobilitat, la situació a la xarxa viària catalana ha estat molt tranquil·la durant tot el cap de setmana. En general, el volum de trànsit ha estat baix i hi ha hagut poques incidències rellevants.
 
Aquest matí s’han registrat fins a 5 km de retencions d’entrada a Barcelona per la C-58 i 3 km més a la B-23 també per accedir a la capital catalana. En ambdós casos la circulació s’ha vist afectada per accidents. A la tarda també hi hagut algunes retencions de retorn a l’àrea metropolitana de Barcelona: a l’A-2 a St. Vicenç dels Horts (4 km), a la B-20 o Pota Nord a Sta. Coloma de Gramenet (2 km) i a la B-23 a Esplugues de Llobregat (2’5 km).
 
A banda d’això cal destacar:
 
-       aquesta tarda, un accident entre dos vehicles ha obligat a tallar l’A-7 a Mont-roig del Camp en direcció nord. S’han fet desviaments i no hi ha hagut cues importants.
 
-       avui a la tarda també hi ha hagut cues de fins a 5 km a l’AP-7 a Subirats en sentit Tarragona per un accident en què ha bolcat un turisme i que ha provocat restriccions de circulació en 2 dels 3 carrils de la via.
 
-       diumenge a la tarda hi va haver problemes de trànsit a la C-17 a l’altura de Montcada i Reixac en sentit Barcelona per la sortida de via d’una motocicleta. L’accident, en què van resultar ferits els dos ocupants de la motocicleta, va provocar restriccions de circulació en direcció Barcelona i això va provocar fins a 2 km de cua.
 
-       dissabte al matí es van registrar retencions de 9 km per volum de circulació a la N-145 entre La Seu d’Urgell i la frontera andorrana.

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf

Nota en pdf
PDF | 62