Territori

El nou enllumenat del pont del Mil·lenari de Tortosa permetrà reduir el consum elèctric més d'un 70%

query_builder   7 gener 2014 17:56

event_note Nota de premsa

El nou enllumenat del pont del Mil·lenari de Tortosa permetrà reduir el consum elèctric més d'un 70%

Imatge del pont
  • El director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, visiten la millora del pont situat a la C-42
 
  • Els treballs han comptat amb un pressupost de 110.000 euros
 
 
   
El director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, han visitat avui el pont del Mil·lenari, on el Departament de Territori i Sostenibilitat ha dut a terme una actuació de millora. L’obra, que va finalitzar l’estiu passat, ha consistit principalment en la renovació de l’enllumenat per tal de millorar-ne l’eficiència energètica.
 
En aquest sentit, els treballs han permès reduir el consum elèctric de la instal·lació més d’un 70%. Aquesta actuació, dins la campanya de manteniment del pont, també ha inclòs el condicionament dels elements de contenció laterals. Les obres han comptat amb un pressupost de 110.000 euros i s’han emmarcat en el Pla de millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions d'enllumenat Viari que està desenvolupant el Departament en els últims anys en les carreteres de la seva titularitat.
 
En concret, els treballs al pont del Mil·lenari, de 385 metres de longitud, han consistit en la revisió i adaptació de tota la instal·lació de l’enllumenat i la substitució de les lluminàries existents per unes noves lluminàries amb tecnologia LED. Es preveu que el nou enllumenat suposi un estalvi econòmic anual d’uns 20.000 euros i s’amortitzi la inversió en uns  4 anys des de la seva posada en funcionament.

2  

Fitxers adjunts

Imatge

Imatge
JPG | 196

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 430

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia