Salut

Pere Montserrat assumirà la gerència única de l'ICS Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre i de GiPSS

query_builder   8 gener 2014 15:05

event_note Nota de premsa

Pere Montserrat assumirà la gerència única de l'ICS Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre i de GiPSS

La gerència única té com a objectiu potenciar les sinergies entre l’ICS i GiPSS i reforçar el conveni de col·laboració entre els proveïdors de la ciutat
Presentació Pere Montserrat Ollé
El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, acompanyat del delegat de Salut a la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé, el director d’Afers Assistencials de l’Institut Català de la Salut, Jaume Benavent, i del president de GiPSS (Gestió i Prestació de Serveis de Salut), Josep Ramon Fuentes, han presentat Pere Montserrat Ollé com a gerent únic de l’ICS Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i de l’empresa GiPSS.
 
Aquesta gerència única té com a objectiu potenciar les sinergies entre l’ICS i GiPSS, i reforçar el conveni de col·laboració entre proveïdors a la ciutat de Tarragona.
 
Pere Montserrat (Barcelona, 1953) és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), diplomat en infermeria per la UNED, diplomat en gestió hospitalària per ESADE i diplomat en consultoria de gestió en el canvi i desenvolupament organitzacional per la UB. També ha cursat programes d’alta direcció d’empresa i entrenament directiu a l’IESE.
 
Des de l’estiu del 2011 ha estat director de l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT). Abans havia estat director d’Estratègia i Organització del Sistema d’Emergències Mèdiques (2009-2011); director general de Clíniques de Catalunya del Grup l’Aliança (2007-2009); director general adjunt de CARSA i GECESSA, societats del Grup l’Aliança (2006-2007); director territorial de Midat Mútua (2004-2006); director de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (2003-2004); director de projectes de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (1998-2003); director d’atenció primària de Badalona (1995-1998), i director del Servei Especial d’Urgència de Barcelona (1993-1995). Des de l’any 1972 i fins al 1993 va desenvolupar diferents tasques assistencials a l’Institut Català de la Salut i a l’Hospital Sant Joan de Déu.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia