El Govern reforça el model de docència a les universitats públiques catalanes i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb la convocatòria de 568 beques a estudiants de màster i doctorat per a tasques de suport al professorat. Aquesta convocatòria d’ajuts dóna compliment a un del eixos del nou model universitari català impulsat pel Govern amb l’objectiu d’homologar el sistema universitari català a les millors practiques de les universitats europees d’excel·lència i en la línia de les recomanacions de l’Espai Europeu d’Educació Superior.
 
La convocatòria, dotada amb 861.000 euros, es nodreix dels recursos provinents dels majors ingressos recaptats per les universitats públiques gràcies a la nova política de preus públics implantada aquest curs. Les beques tenen una durada màxima de quatre mesos i s’han de desenvolupar durant el segon semestre o el tercer trimestre d’aquest curs. L’import de l’ajut per a cada estudiant és de 406 euros al mes.
 
La convocatòria té dues modalitats:
 
·         Modalitat A: beques per a estudiants de màsters oficials en universitats públiques del sistema català i a la Universitat Oberta de Catalunya.
 
·         Modalitat B: beques per a estudiants predoctorals d’universitats del sistema públic català i la UOC.
 
Les tasques docents que hauran de dur a terme les persones beneficiàries corresponen bàsicament a suport a les a les activitats acadèmiques en grups de pràctiques i seminaris, el seguiment de treballs acadèmics, atenció i suport als estudiants i suport en l’elaboració de materials docents.
 
Les sol·licituds per rebre algun d’aquests s’han d’omplir per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat a l’adreça http://www.gencat.cat/ovt. El termini de presentació acaba el proper 22 de gener. Més informació al web de l’AGAUR www.gencat.cat/agaur.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria ajuts ADD

Convocatòria ajuts ADD
PDF | 269