Justícia, Drets i Memòria

El CIRE col·labora amb el Banc dels Aliments

query_builder   10 gener 2014 13:08

event_note Nota de premsa

El CIRE col·labora amb el Banc dels Aliments

Interns dels serveis exteriors participaran desinteressadament amb la Fundació en la classificació de 20.000 quilos de menjar procedent de la campanya del Gran Recapte
 
L’empresa pública del Departament de Justícia dedicada a la reinserció de presos Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) col·laborarà amb el Banc dels Aliments. En concret, una colla d’interns en règim semiobert que actualment treballen a les brigades de serveis exteriors del CIRE s’ha ofert per fer tasques de voluntariat amb aquesta Fundació atesa la situació d’urgència que experimenta el Banc dels Aliments per classificar els productes aconseguits durant el Gran Recapte d’aquest Nadal.
 
Durant aquest cap de setmana, dotze interns en règim de semillibertat faran de voluntaris en la jornada final de classificació dels aliments, en què participaran un centenar de persones separant i emmagatzemant els diferents tipus de menjar per assegurar que es puguin distribuir abans de la seva data de caducitat. Els serveis exteriors del CIRE són colles d’interns propers a la finalització de la seva condemna que treballen en àmbits com el manteniment urbà, la neteja forestal, els trasllats o les reformes, amb vista, entre altres objectius, a l’adquisició d’hàbits que els ajudin a multiplicar les seves possibilitats de reinserció. 
 
Aquesta feina garantirà que la major part dels aliments provinents dels punts de recollida quedin perfectament emmagatzemats, llestos per ser distribuïts immediatament a les entitats beneficiàries i a les persones necessitades. La classificació dels aliments rebuts al Banc dels Aliments de Barcelona es durà a terme a una nau industrial cedida per la ZAL–PRAT, al carrer de Ca l'Arana, 24-26, al Prat de Llobregat.
 
El Banc dels Aliments és una entitat benèfica sense ànim de lucre basada en el voluntariat, amb l’objectiu de recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del país, evitant tot malbaratament o mal ús dels aliments, per lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per a un món més net.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia