Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del 10 al 12 de gener

Fins a les 20.00 h d'avui no s'han registrat accidents mortals de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

query_builder   12 gener 2014 20:05

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del 10 al 12 de gener

Fins a les 20.00 h d'avui no s'han registrat accidents mortals de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

 
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que no s’han registrat accidents mortals de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, des de les 15.00 h de divendres 10 de gener fins a les 20.00 h d’avui diumenge 12 de gener.
 
Tot i això convé destacar que aquest cap de setmana s’han produït diversos accidents amb ferits de gravetat: a la N-II a Sant Andreu de Llavaneres, on un ciclista va ser atropellat; a la C-14 a Montblanc i a la C-66 a Banyoles, on s’han produït dues col·lisions frontals, i també a la N-260 a Llançà, on s’han accidentat dues motocicletes.
 
Quant a mobilitat, ha dominat la fluïdesa a la xarxa viària catalana durant tot el cap de setmana i les afectacions de trànsit registrades han estat derivades principalment de diferents incidències.
 
Aquesta tarda hi ha hagut congestió per accedir a l’estadi Cornellà –El Prat, concretament 1 km a l’autovia A-2 en sentit Barcelona cap a la sortida 609 i 1,5 km a la C-32 a Cornellà de Llobregat en sentit sud. D’altra banda un camió avariat ha restringit el carril dret de la C-58 a l’altura del punt quilomètric 1, Barcelona, en sentit nord i encara provoca retencions de 4,5 km a la ronda Litoral en sentit Trinitat. També hi ha hagut retencions a la ronda de Dalt a Via Júlia i a la B-20 a la Pota nord a Santa Coloma de Gramenet, en sentit sud.
 
En aquests moments, es continua fent pas alternatiu amb regulació semafòrica, a la BV-4608 a Manlleu per la revisió de l’estructura d’un pont.  A més, a l’A-7 a Tarragona hi ha tallat un carril en sentit nord per un camió amb el remolc cremat.  
 
A primera hora de la tarda d’avui diumenge, a la N-260 a Llançà, com a conseqüència de l’accident amb un motorista ferit greu, s’ha fet pas alternatiu. Al matí, la C-66 a Banyoles ha estat tallada en ambdós sentits per l’accident greu esmentat i s’han fet desviaments per l’interior de la població. Un altre sinistre, sense ferits, ha provocat restriccions a la C-31 a l’altura de Sitges.
 
A la matinada de dissabte a diumenge, la C-14 en el seu pas per Montblanc ha estat totalment restringida en els dos sentits de la marxa com a conseqüència de l’accident de gravetat. A més, al llarg de dissabte es van registrar aquestes incidències vàries:
 
  • L’AP-7 va estar tallada a l’altura de Freginals en sentit nord per un accident lleu amb un turisme i un camió implicats
  • Una manifestació va restringir en ambdós sentits la C-55 a Castellgalí
  • Un vehicle avariat va tallar el carril esquerre de la C-58 a Montcada i Reixac en sentit Barcelona i va provocar 4 km de retenció
  • Un turisme incendiat va restringir un carril de la C-12  a Amposta en direcció sud 

 

Durant el cap de setmana, bancs de boira espessa han reduït la visibilitat sobretot a l’A-2 a la zona de Montmaneu, la Panadella i Tàrrega i també a l’AP-7 a Llinars del Vallès i a la C-17 a Granollers. L’SCT recomana, en cas de circulació amb inclemències meteorològiques, moderar la velocitat i augmentar la distància de seguretat entre vehicles per tal d‘evitar accidents.    

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia