En la sessió d’avui, el Consell de Govern ha acordat nomenat Pere Soley com a nou director gerent de l’Institut Català de la Salut
 
Nascut a Vic l'any 1948, Soley és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en cirurgia vascular i màster en direcció i administració d‟empreses per ESADE. També ha cursat programes dalta direcció d'institucions sanitàries a IESE.
 
Té una àmplia trajectòria com a gestor dins el sector sanitari català. Va iniciar l'activitat professional com a resident i després metge adjunt del Servei d'Angiologia i Cirurgia Vascular de l'Hospital Universitari de Bellvitge, on va treballar de 1978 a 1984. Entre 1984 i 1987 va ocupar diferents càrrecs directius a l'Hospital de la Santa Creu de Vic i també va ser subgerent del Consorci Hospitalari de Vic. El 1988 es va incorporar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com a director gerent de l'Àrea de Traumatologia i Rehabilitació fins el 1990. Posteriorment, i fins a l'any 1994, va ser gerent dels hospitals de Barcelona de la Quinta de Salut 'Aliança. El 1994 va tornar a l'Hospital de Bellvitge, on va exercir com a subgerent fins al 1995 i després com a director gerent del centre durant deu anys més.
 
El 2005 es va incorporar com a gerent del Consorci Sanitari del Maresme, on va treballar fins a l'estiu del 2011, moment en què va ser nomenat gerent territorial de l'ICS a l'àrea Metropolitana Nord.
 
Soley substitueix en el càrrec Joaquim Casanovas, que inicia una nova etapa professional al capdavant de la Gerència de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut.