Salut

Pere Soley, nou director gerent de l'Institut Català de la Salut

query_builder   14 gener 2014 15:02

event_note Nota de premsa

Pere Soley, nou director gerent de l'Institut Català de la Salut

En la sessió d’avui, el Consell de Govern ha acordat nomenat Pere Soley com a nou director gerent de l’Institut Català de la Salut
 
Nascut a Vic l'any 1948, Soley és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en cirurgia vascular i màster en direcció i administració d‟empreses per ESADE. També ha cursat programes dalta direcció d'institucions sanitàries a IESE.
 
Té una àmplia trajectòria com a gestor dins el sector sanitari català. Va iniciar l'activitat professional com a resident i després metge adjunt del Servei d'Angiologia i Cirurgia Vascular de l'Hospital Universitari de Bellvitge, on va treballar de 1978 a 1984. Entre 1984 i 1987 va ocupar diferents càrrecs directius a l'Hospital de la Santa Creu de Vic i també va ser subgerent del Consorci Hospitalari de Vic. El 1988 es va incorporar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com a director gerent de l'Àrea de Traumatologia i Rehabilitació fins el 1990. Posteriorment, i fins a l'any 1994, va ser gerent dels hospitals de Barcelona de la Quinta de Salut 'Aliança. El 1994 va tornar a l'Hospital de Bellvitge, on va exercir com a subgerent fins al 1995 i després com a director gerent del centre durant deu anys més.
 
El 2005 es va incorporar com a gerent del Consorci Sanitari del Maresme, on va treballar fins a l'estiu del 2011, moment en què va ser nomenat gerent territorial de l'ICS a l'àrea Metropolitana Nord.
 
Soley substitueix en el càrrec Joaquim Casanovas, que inicia una nova etapa professional al capdavant de la Gerència de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia