La directora territorial del Departament a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, ha participat en la signatura de l’acord a tres bandes
 
Es destinaran 35.000 euros a la rehabilitació d’un edifici que tindrà capacitat per a una vintena d’usuaris
Signants de l'acord
El Departament de Benestar Social i Família, l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació d’Ajuda al Marginat Siloé han arribat a un acord per destinar 35.000 euros a la rehabilitació d’un edifici a Amposta que donarà aixopluc a persones amb un perfil d’urgència social extrema. La futura casa d’acollida donarà resposta a les necessitats de col·lectius sense sostre, proporcionant un entorn adequat i tallers formatius que permetin ampliar les seves possibilitats d’accés al món laboral.
 
L’Associació d’Ajuda al Marginat Siloé fa anys que treballa donant suport a persones amb dificultats d’integració social i actualment atén a més de 200 persones a la comarca del Montsià mitjançant un pis d’acollida i el Banc d’Aliments.
 
Segons la directora territorial de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, "la casa d’acollida neix d’una necessitat que té la nostra societat actual i pretén construir un pont d’esperança per a aquells que més ho necessiten. Aquest projecte respon al desig de Siloé, l’Obra Social “la Caixa” i el propi Departament de donar resposta a persones que ho han perdut tot i es veuen immerses en un procés d’exclusió social, procurant-los un sostre i duent a terme intervencions que els permetin revertir la seva situació". Cid ha participat en l’acte de signatura de l’acord a tres bandes entre el Govern, l’Obra Social “la Caixa” i Siloé. 
 
L’equipament compta amb 381 m2 i es preveu que pugui iniciar l’activitat durant aquest 2014. Tindrà capacitat per a una vintena d’usuaris. Els tallers formatius seran de construcció, rehabilitació i restauració de mobles, fontaneria, electricitat, neteja, obres menors i pintura en general. Entre d’altres objectius, es persegueix que els residents adquireixin nous coneixements per ampliar les seves sortides professionals, que accedeixin al món laboral, que aconsegueixin una situació social, emocional i econòmica estable, i que siguin capaços d’administrar els seus propis recursos.